![]() |
Avustuskohde sai tuloksellisuus- ja vaikutusselvitysarviossa 57.17 pistettä sadasta.
STEAlle palautettiin 860 tvs-raporttia vuonna 2017. Kaikkien tuloksellisuus- ja vaikutusselvitysten pisteiden keskiarvo oli 44,69 pistettä ja pisteiden keskihajonta 12,20 pistettä.
Camera obscura -toiminta on ryhmitelty terveys ja toimintakyky-tavoitealueeseen. Terveys ja toimintakyky-tavoitealueen tuloksellisuus- ja vaikutusselvitysten pisteiden keskiarvo oli 49,32 pistettä ja pisteiden keskihajonta 10,68 pistettä.
Raportista saatu palaute
Hyvää
Kehitettävää
Sidosryhmäosioiden raportointi ei yltänyt samalle tasolle kuin yhteenveto. Seuraavassa TVS:ssä kannattaa kiinnittää huomiota siihen että myös tämä osuus täytetään riittävän huolellisesti ja johdonmukaisesti, kertoen tiedon keräämisen, dokumentoinnin ja hyödyntämisen tavoista sekä sidosryhmien näkemyksistä toiminnan laatuun ja toteutustapaan sekä tuloksiin.
Tavoitteet ilmaistaan raportilla nyt suoraan mitattavina indikaattoreina. Tuloksina esitetyt asiat kannattaa ehkä ilmaistaan myös tavoitteina, joiden toteutumista nämä indikaattorit mittaavat. Esim.
Loppupäätelmä
Tuloksellisuus- ja vaikuttavuusselvityksenne analyysin perusteella toimintanne laajentaminen voisi olla perusteltua mikäli kohderyhmä ja toimintaympäristö antavat siihen aihetta ja voitte asian riittävästi perustella hakemuksessanne
31.8.2017, Ulla-Kristiina Hartvig seurantavastaava, STEA
Raportti ladattavana liitetiedostona, löytyy alta
![]() | Camera obscura -toiminnan Tuloksellisuus ja vaikuttavuusraportti vuosilta 2015–2016 |
Camera obscura -toiminnan koordinointi ja tilaukset
Opettaja- ja ohjaajatapaamiset
Pedagoginen kehittäminen ja opettajatapaamiset
Camera obscura -tekniikan rakentaminen
Camera obscura -toiminta on Suomen YMCA:n liiton ja sen paikallisten yhteistyötahojen toimintaa.
Toiminnan tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten mielenterveyttä ja ehkäistä päihdehaittoja.
Toiminnan rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.